Ajankohtaista

Yritykset, ryhmät ja oheisohjelmia tapahtumiin

 

Hyvinvointikeskus Vihreä Aurinkokumpu tarjoaa loistavat puitteet yrityksien ja ryhmien tapahtumiin. Näsijärven rannalla voitte nautiskella saunasta, ottaa ihania hoitoja ja luentoja. Hyvinvointikeskuksen ympäristö tarjoaa upeat mahdollisuudet kalastaa, hiihtää tai vaikkapa tehdä luontoretki.

 

YrttiWorkShoprosmariini_johanna_7801672.jpg

 

YrttiWorkShopissa otetaan uusi näkökulma tutuille yrteille! Tutustumme yrtteihin ja niiden käyttömahdollisuuksiin sekä sisäisesti että ulkoisesti. Tehdään ja nautitaan yhdessä virkistäviä yrttijalkakylpyjä, taiotaan hoitavia hiusöljyjä ja innostutaan ihmeellisestä monitoimisuolasta jolla voi sekä maustaa ruoan että kuoria ihon. Tämän kurssin käytyäsi saa marketinkin rosmariinipuska aivan uusia ulottuvuuksia!

 

Pientä Pintaremonttia WorkShop

Opetellaan eri vinkkejä arjessa jaksamiseen ja tuodaan elämään ripaus luksusta. Hyvinvointi arjessa on pieniä tekoja, joilla on uskomattoman suuri vaikutus työintoon ja koko elämään. Arjessa on lupa olla luksusta, vaikka sitten pieninä palasina. Keskitymme muun muassa omien vahvuuksien löytämiseen ja harjoitellaan "pipo kireällä"- akupisteitä

"Seiso selkä suorassa omien unelmiesi edessä ja ota rohkeasti vastaan elämä!"

 luontokuva.jpg

 

 

 

 

 

Pientä pintaremonttia yrityksille

Uutta puhtia työntekijöille! Tilaa omalle työpaikallesi virkistävä hierontapaketti. Lisätietoa Pientä pintaremonttia- hoidosta löytyy Hyvinvoinpalveluiden Hoito-kohdasta.

Pientä Pintaremonttia on suosittu ohjelmanumero  palaveri- ja kokouspäiviin, illanistujaisiin, messuille.

 

Lepoa ja luksusta leideille

Ihanan itse tehdyn yrttijalkakylvyn lomassa puhellaan hyvinvoinnista ja arjen luksuksesta. Tutustumme ”pipo kireällä”- akupisteisiin ja virkistämme niska-hartiaseudun verenkiertoa. Leideille tarjolla lisäksi virkistävä alkoholiton alkumalja ja hyvinvointipussukka.

1 1/2h, 30€ / henkilö (maksimi 15 hlö)

 

Hyvinvointikeskuksen jumppahetki

Mainio tapa virkistyä kokous- ja koulutuspäivän lomassa tai huolehtia työhyvinvoinnista. Jumpassa virkistetään niska-hartiaseudun sekä pään alueen verenkiertoa ja harjoitellaan hengitystekniikkaa rentoutumisen apuvälineenä.

15min., 10€ / henkilö (minimi 10 hlö). Suuret ryhmät sopimuksen mukaan.

 

 

Polttaripiristys

Upea ohjelmanumero polttareihin! Morsianta hemmotellaan puolen tunnin ihanalla hieronnalla akupistein maustettuna, polttariporukalla nautitaan itse tehdyistä jalkakylvyistä, yrttivinkeistä ja tutustutaan pään alueen akupisteisiin. Polttariporukalle jää mukavien muistojen lisäksi kotiin viemisiksi myös laadukas jalkakylpysuola.

1h-1 1/2h, 200€

KYSY MYÖS IHASTUTTAVAA MORSIUSSAUNAA!

 

 

Luennot ja konsultointi

img_2112.jpg

 

Yrtit ystävinä

Mukaansa tempaava luento tuttujen yrttien, esimerkiksi rosmariinin ja basilikan, käytöstä. Luodaan katsaus fytoterapian eli yrttilääkinnän historiaan ja nykyhetkeen keskittyen erityisesti yrtteihin joita saa vaikkapa lähimarketista. Miltä kuulostaisi rentouttava rosmariiniöljy tai vaikkapa virkistävä yrttijalkakylpy arjen keskellä? Osallistujille mukaan ihastuttava käsintehty jalkakylpysuola

 

Pirteänä bisneksessä

Työntekijä ja yrittäjä ovat yrityksen tärkein pääoma. Hyvinvoiva tekijä on motivoitunut työhönsä ja innostunut onnistumisestaan. Luennolla saadaan toimivia työkaluja arjessa jaksamiseen ja pirteyttä työpäivään. Rakennamme rungon ajanhallintaan ja harjoittelemme työpisteellä vaivattomasti tehtäviä minijumppia.